Vinterjakke og bolle

Det er igrunnen fjernt og helt sjukt at jeg for eksakt en uke siden sprada rundt i shorts i 30 grader og var klammere enn klammest! I dag fant jeg frem vinterjakke og vintersko (med ullsokker i) grattulerer, det er 6. Spetember og vinter.

Nå sitter jeg på hurtigbåten. Mildt sjokkert over hvor dyrt det er å ta hurtigbåten. Antar det er dette de må ta for å holde det vedlike. Men når det er dyrere å ta båten til Trondheim enn å a toget til Oslo..ja da kan en undre. Jeg var smart denne gangen og tok med matpakke. Dels fordi i takt med billettprisene, så er det alt for dyrt å kjøpe mat her. Sist var jeg ikke så smart og betalte 70 kr for vann og bolle. Bolle! Det var liksom det eneste fornuftige jeg fant på menyen. Bolle! Med en halv boks smør på. Kunne de ikke bare kutt ned på smøret og tatt normale priser? BOLLE!

Nei,nå skal jeg slutt å klage….sette på breaking bad i stedet og spise matpakka mi og holde kjeft. Skru av 3g nettet(må for all del ikke tro at de har fungerende nett på denne balja her heller….)

20120907-130237.jpg
(slik så det ut for en uke siden….i central park….sukk!)

About these ads

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s